Expertise

Analytics

Nog nooit is er zoveel data beschikbaar geweest als nu, terwijl we er finaal vaak maar evenveel mee doen als pakweg tien jaar geleden, namelijk zo goed als niets. De technologie is er nochtans klaar voor, en Möbius ook. Analytics is de discipline om de verzamelde (open) historische data van binnen en buiten de organisatie te analyseren en er op een slimme manier informatie uit te halen, verbanden te vinden, conclusies te trekken en zelfs voorspellingen te doen. Zo kunnen analytics worden aangewend om organisaties slimmer te maken en om de juiste beslissingen te nemen op strategische momenten.

Onze inzichten
Recente nieuwsberichten en downloads

Bekijk alle inzichten

Happy Customers
Recente cases

Case
Gates

Distributie op eigen kracht

Gates besliste om de divisies Industrial Power Transmission en Fluid Power Transmission te consolideren en tegelijkertijd zijn distributiemodel onder de loep te nemen.
Lees meer
Case
Q8

Onderzoek naar de stem van de klant

Q8 Oils heeft ambitieuze groei doelstellingen voor de komende jaren. In haar streven naar een focus op de juiste opportuniteiten in de markt, wilde de…
Lees meer
Bekijk alle cases

Uw partner voor duurzame resultaten.

Möbius ondersteunt organisaties bij het ontwerpen en implementeren van de beste zakelijke oplossingen op strategische momenten. Samen met onze klanten realiseren wij impact en brengen strategie in praktijk.

Wilt u ons leren kennen?

Onze experten

Emile Coene
Stijn De Sutter
Peter Debaere