BOUW GEWELDIGE EMPLOYEE EXPERIENCES

VERSTERK EN ENGAGEER WERKNEMERS

Uw werknemers – net als uw klanten – zijn sociaal, digitaal en mobiel. Vandaag zijn teams globaal en virtueel. Individuen willen overal en op ieder moment toegang tot informatie. Ontwikkeling is persoonlijk, pervasief en gebeurt on demand. Organisaties die deze veranderende wereld hebben omarmd, rekruteren, ontwikkelen, inspireren en prikkelen medewerkers om op hun top te presteren. Gemotiveerde en cultureel op elkaar afgestelde medewerkers die zijn uitgerust met de juiste processen en tools zullen uitzonderlijke ervaringen leveringen bij iedere interactie. Maak de juiste keuzes bij iedere fase van de employee lifecycle en behoud zo een geëngageerd personeelsbestand dat competent, coöperatief en geconnecteerd is.

MAAK UW WERKNEMERS LEVEN EENVOUDIGER EN OPTIMALISEER DE KLANTERVARING.

Deze slimme oplossing biedt bruikbare inzichten over wat uw werknemers echt tegenhoudt om hun job efficiënt en autonoom uit te voeren.

Wilt u de employee experience vereenvoudigen en verbeteren?

Zijn uw werknemers tevreden?

Hoe vormt u tevreden werknemers om tot echte ambassadeurs?

Hoe verhoogt u de employee retention?

Bent u de beste employee journey aan het ontwikkelen?

Is uw kennis verankerd in het DNA van uw organisatie?

Versterkt u de teams binnen uw organisatie?

Wij helpen u het employee engagement te verhogen en geven vorm aan een gedeelde winnaarsmentaliteit.

 Employee Engagement

Employee engagement wordt aangedreven door een oprechte intentie om relaties en ervaringen met elkaar en met klanten aan te moedigen. Tevreden werknemers zorgen voor tevreden klanten. Wij helpen u het employee engagement in kaart te brengen en succesvolle betrokkenheidsprogramma’s te introduceren.

 Self-steering teams

Wij implementeren innovatieve organisatiestructuren (zoals Holacracy). Wij leren teams op ieder niveau hun eigen werk beheren en beslissen samen wat moet worden gedaan om het bedrijfsdoel te bereiken. Dit doen we door de autonomie, emancipatie en algemene prestatie te verhogen.

 Communication

Wij ondersteunen uw bedrijfsdoelen en veranderingsprojecten met overtuigende storytelling. Zo activeren en activeren wij uw teams en brengen wij ze op één lijn. Wij helpen u om een doelgerichte cultuur te creëren door top-down en bottom-up communicatie.

 Leadership & Coaching

Onze gecertificeerde coaches ondersteunen uw leiders, teams en werknemers om het maximum te halen uit henzelf en hun teams. Wij begeleiden hen om hun persoonlijke en professionele doelen sneller en efficiënter te bereiken.

 Knowledge & Collaboration

Intrinsieke kennis is gestandaardiseerd en beschikbaar. Kennis is op ieder moment en overal toegankelijk vanuit een enkele echte bron en wordt eenvoudig gevonden. Wij implementeren het raamwerk en de programma’s om uw kennis te ondersteunen, zowel impliciet als expliciet.

 Change & Innovation

Wij helpen u een open klimaat te creëren voor verandering, innovatie en succes. Wij implementeren het raamwerk en de programma’s om een beweeglijk en veerkrachtig personeelsbestand te bevorderen. En dat door onze vaardigheden op het vlak van verandering en communicatie te combineren.

Onze insights
Recente nieuwsberichten en downloads

whitepaper

Sociaal kapitaal, van kapitaal belang!

De competenties en motivaties van elke medewerker vormen een belangrijke factor van het succes van een organisatie. Elke organisatie is maar zo goed als de…
Download
Insight

Investeer in uw eigen sociaal kapitaal!

Het is een uitdaging voor elke gepassioneerde werknemer om een evenwicht te zoeken tussen verschillende facetten van het leven. Tussen het werk en thuis, tussen…
Lees meer
View all insights

Onze experten

Jan Bellaert
Vincent Defour
Jonathan Aelterman
Op zoek naar webinars en whitepapers?
Wij hebben wat u zoekt.

Uw partner voor duurzame resultaten.

Möbius ondersteunt organisaties bij het ontwerpen en implementeren van de beste zakelijke oplossingen op strategische momenten. Samen met onze klanten realiseren wij impact en brengen strategie in praktijk.

Wilt u ons leren kennen?