Shingo European Conference

Leer van organisaties die reeds opmerkelijke transformaties hebben doorgevoerd op hun weg naar enterprise excellence

Van 17 oktober tot 18 oktober 2017 wordt de jaarlijkse European Conference van het Shingo Institute georganiseerd. Tijdens deze tweedaagse conferentie komt u meer te weten van organisaties die reeds opmerkelijke transformaties hebben doorgevoerd op hun weg naar enterprise excellence.

Elk jaar zijn op deze Shingo European Conference leiders aanwezig van over heel Europa om te netwerken en te leren van anderen, hoe zij op een succesvolle wijze hun organisatie hebben verbeterd. U kan ook deelnemen aan workshops waar u, samen met de keynote sprekers, van gedachten kunt wisselen met ervaren experts en business professionals.
Iedereen met de ambitie om zijn/haar organisatie te verbeteren, is welkom op dit congres.

Tussen de vele interessante sprekers zullen ook een aantal van onze klanten hun inzichten in enterprise excellence delen: Johan Heyman, Senior VP Operations bij Barco en Marc Noppen, CEO van het Universitair Ziekenhuis Brussel.

Op 16 oktober is er de mogelijkheid om u te laten inspireren tijdens een bezoek aan Euroclear (‘Go & See’) of om deel te nemen aan een halve dag workshop.

Na de Conferentie, op 19 en 20 oktober, organiseert het Shingo Instituut een interactieve tweedaagse ‘Discover Excellence’ training. Met behulp van het Shingo Model en de Guiding Principles leert u hoe u uw inspanningen voor duurzame resultaten en enterprice excellence kan perfectioneren.

Prijzen:

  • Conferentie (17-18 oktober): 1.131€
  • Bedrijfsbezoek Euroclear (16 oktober): 166€
  • Halve dag workshops (16 oktober) : 336€
  • Discover Excellence Training (19-20 oktober): 1.356€
  • Fireside Chat met Ritsuo Shingo (17 oktober): 251€

Geïnteresseerden die inschrijven via Möbius genieten van een korting op het inschrijfgeld van de conferentie. Voor meer informatie kan u bij Möbius, officiële partner van het Shingo Institute, terecht of op de Shingo website.

We kijken ernaar uit om u te ontmoeten tijdens deze Shingo Inspiration week!

Schrijf nu in