Expertise

Digitale technologie

Elk ziekenhuis investeert vandaag in technologie: van een elektronisch patiëntendossier en een patiëntenportaal tot een geslaagde integratie tussen de IT-systemen intra en extra muros. Naast de professionalisering van de zorg biedt technologie ook kansen om de patiënt van morgen digitaal en van op afstand te helpen. In plaats van alle kansen ad hoc te evalueren is het beter een toekomstige IT-architectuur uit te tekenen waarin weloverwogen, binnen budget en in lijn met de verwachtingen van alle stakeholders stapsgewijs kan vooruit worden gegaan.

Onze inzichten
Recente nieuwsberichten en downloads

Insight

De paradox van corona

Jan Flament (https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/04/07/opinie-jan-flament-ceo-ziekenhuis-geel/) en Marc Noppen (https://www.tijd.be/politiek-economie/belgie/algemeen/dagboek-marc-noppen-crisis-betekent-doorbraak-van-telegeneeskunde/10219132.html) benadrukten reeds de historische kans die we nu met z’n allen hebben om de gezondheidszorg in een nieuwe…
Lees meer
Bekijk alle inzichten

Onze experten

Thomas Haspeslagh
Eline Maes
Peter Willen
Sarah Misplon
Olivier Camaly
Lien Van den Berghe
Nicolas Claus

Uw partner voor duurzame resultaten.

Möbius ondersteunt organisaties bij het ontwerpen en implementeren van de beste zakelijke oplossingen op strategische momenten. Samen met onze klanten realiseren wij impact en brengen strategie in praktijk.

Wilt u ons leren kennen?