Expertise

Visie en bestaansrecht

“Een wendbare organisatie vraagt om wendbare mensen,
wendbare informatievoorziening en wendbare processen.”
Simon Nieuwkoop, Gemeentesecretaris Tholen

De gemeente heeft de rol die zij speelt in de samenleving, niet langer alleen in eigen hand. De inwoners en bedrijven bepalen of en hoe zij ondersteund willen worden. Deze onafhankelijkheid manifesteert zich ook in het straatbeeld. Burgers zijn individualistischer en hebben tegelijk hogere verwachtingen van hun overheid. Steeds meer vraagstukken worden grensoverschrijdend bekeken door de verregaande glocalisering.

Daarmee verandert het bestaansrecht van de gemeente. De complexiteit van strategie in de publieke sector ligt in het verbinden van de strategie, beleidsplannen en metingen: het uiteindelijke doel is het aanpakken van een maatschappelijk probleem.

Samen met uw missie, visie en waarden vormt een zorgvuldig gekozen, gedragen en doorleefde strategie bij uitstek het kompas voor uw organisatie om op strategische momenten de juiste beslissing te nemen.

Möbius gelooft dat het belangrijk is om burgers te begrijpen en gepast te benaderen om de beoogde klantbeleving te bieden. In een samenleving die meer en meer participatie vraagt gaan wij samen met u naar hen toe. We zorgen ervoor dat de verwachtingen uit de samenleving aansluiten op uw dienstverlening.

Onze inzichten
Recente nieuwsberichten en downloads

Bekijk alle inzichten

Onze experten

Niels Van Gunst
Marco van Marle
Op zoek naar webinars en whitepapers?
Wij hebben wat u zoekt.

Uw partner voor duurzame resultaten.

Möbius ondersteunt organisaties bij het ontwerpen en implementeren van de beste zakelijke oplossingen op strategische momenten. Samen met onze klanten realiseren wij impact en brengen strategie in praktijk.

Wilt u ons leren kennen?